code-1076536_1920.jpg

Personvernerklæring for u-turn.no

Denne personvernerklæringen ble publisert 19. Oktober 2018.

Vi i U-Turn AS er vi opptatt av å respektere og beskytte personvernet ditt i samsvar med EUs personvernforordning (2016/679) av 27. april 2016 (General Data Protection Regulation, GDPR). Denne personvernerklæringen forklarer hvorfor og når vi samler inn personopplysninger, hvordan vi bruker dem, under hvilke omstendigheter vi kan videreformidle dem til andre, og hvordan vi ivaretar opplysningenes sikkerhet.

Personvernerklæringen gjelder bruken av våre nettsider og aktiviteter knyttet til kundekontakt, markedsføring og effektuering av kundeavtaler. Den gjelder også ansatte som søker eller jobber hos oss.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Hvem er vi?

U-Turn AS opperer som tekstilagent for diverse merker, samt som leverandør av profileringsprodukter via nettsiden t-skjortermedtrykk.no Vår kontoradresse er Husebybakken 28b, 0379 Oslo.

Når samler vi inn personopplysninger?
Når du samhandler med oss personlig, gjennom korrespondanse, via telefon, i sosiale medier eller via våre nettsider.

Hvorfor samler vi inn personopplysninger?
Vi samler inn og bruker personopplysninger hovedsakelig for å utføre direkte markedsføring og kundeservice. Vi samler også inn opplysninger om leverandører, partnere og personer som søker jobb eller arbeider i selskapet vårt.

Hvilken opplysninger samles inn?
Vi samler inn navn, telefonnummer, adresse og e-postadresser. i tillegg til navnet på og kontaktinformasjonen til selskapet du jobber for. Vi kan også samle inn tilbakemeldinger, kommentarer og spørsmål som vi har mottatt fra deg i servicerelatert kommunikasjon og aktiviteter, som møter, telefonsamtaler, dokumenter og e-post. Fra websidene våre kan vi samle inn IP-adresser og handlinger utført på siden.

Hvis du søker på en jobb hos U-turn AS, samler vi inn opplysningene du gir under søknadsprosessen.

Hvor lenge tar vi vare på personopplysninger?
Vi lagrer innsamlede personopplysninger så lenge vi mener det er nødvendig for å oppfylle formålet med innsamlingen. Samtidig vurderer vi behovet for å svare på forespørsler fra deg eller løse mulige problemer, overholde lovfestede krav under gjeldende lovgivning og behandle lovfestede krav/klager. I tillegg tar vi beskyttelsesformål i betraktning.

Rettigheter til egne personopplysninger
Du har følgende rettigheter til personopplysningene dine:

  • Rett til å be om en kopi av personopplysningene som U-turn AS har om deg.

  • Rett til å be U-turn AS korrigere personopplysningene hvis de er unøyaktige eller utdaterte.

  • Rett til å be om at personopplysningene slettes når det ikke lenger er nødvendig for U-turn AS å oppbevare slike data.

  • Rett til når som helst å trekke tilbake et samtykke til at vi kan behandle personopplysningene dine. Sett at du for eksempel har samtykket til å motta digital markedsføringskommunikasjon.

  • Rett til å be om at U-turn AS gir deg personopplysningene dine.

  • Rett til å be om at ytterligere databehandling begrenses dersom det har oppstått en tvist om nøyaktigheten eller behandlingen av personopplysningene dine.

  • Rett til å motsette deg behandlingen av personopplysninger dersom databehandlingen er basert på berettiget interesse og/eller direkte markedsføring.

Alle spørsmål om personvernrettigheter skal sendes til ja@u-turn.no

Cookies Policy
På u-turn.no blir det benyttet cookies/infokapsler til statistikk og skjemaoppdateringer.

Hva er en cookie? Cookies er små biterdata som lagres på PC’en eller mobiltelefonen din av nettleseren du bruker. Cookies kalles også informasjonskapsler.

En cookie kan ikke leses av andre nettsteder, da den tilhører et bestemt nettsted. Det som lagres i en cookie vil være forskjellig. Normalt er det id-nøkler som muliggjør lagring av brukerinnstillinger.

En cookie lages av nettstedet du besøker. Er det et nettsted med forskjellig innhold, som for eksempel reklame, er det mulig at det også opprettes cookies fra nettstedet bak reklamen. Disse cookiene heter tredjeparts cookies, fordi de tilhører et annet nettsted enn det som egentlig besøkes. Slike cookies brukes vanligvis til innsamling av statistikk.

Sletting /Reservere av cookies Dersom man ønsker å reservere seg mot bruk av cookies må man gå til sikkerhetsinnstillinger i browseren (nettleseren).

Du kan også reservere deg kun mot tredjeparts cookies.
Hvordan du gjør dette varierer fra nettleser til nettleser.
Klikk på én av linkene under, for beskrivelse av fremgangsmåte for å slette cookies.

Google Chrome / Internet ExploreriPhone, iPad og annet fra Apple / Telefoner med Android styresystem  / Mozilla Firefox / Opera / Safari / Flash cookies (allebrowsere) / Telefoner med Windows